Aan de slag met een dynamic control

Downloaden boek van de Aan de slag met een dynamic control gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2

Beschrijving:

Gemiddeld 18 maanden hadden bedrijven nodig om te reageren op de kredietcrisis. Adequaat kunnen inspelen op veranderingen is in deze snel veranderende wereld van levensbelang. Maar hoe doe je dat?
In Aan de slag met dynamic control beschrijft Fred Conijn de bouwstenen die nodig zijn voor het inrichten van een systeem waarmee bedrijven snel en slagvaardig kunnen acteren. De lezer leert stap voor stap en met behulp van tips en praktijkvoorbeelden een dynamisch besturingsmodel in te richten dat specifiek is voor het eigen bedrijf.
Dit boek is bedoeld voor iedereen die ge├»nteresseerd is in het ontwikkelen van een dynamische, datagedreven besturing zoals (project)managers, controllers, IT’ers, businessanalisten, consultants en (rapportage)architecten. Voor gebruik van dit boek in het hoger onderwijs is extra materiaal beschikbaar in de vorm van een begrippentrainer, opdrachten en een casus. Voor docenten zijn er PowerPoints en uitwerkingen van de opdrachten.

Fred Conijn werkt als managing consultant bij de PA Consulting Group. Zijn unieke ervaring met en praktijkkennis over het ontwikkelen van dynamische besturingsmodellen helpen bedrijven om beter voorbereid te zijn op veranderingen en hier daadkrachtig op in te spelen.

Aan de slag met een dynamic control

Lees online boek van de Aan de slag met een dynamic control gratuite

Boekdetails

Auteur(s):
Fred Conijn
Taal:

Nederlands

Afmetingen:
242 x 193 x 13 mm.
Uitgeverij:
Vakmedianet Management B.V.
ISBN:
9789462762428
Uitvoering:
Paperback
Verschijningsdatum:
28/03/2018
Gewicht:
439 g.