Afvallige

Downloaden boek van de Afvallige gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2

Beschrijving:

Afvallige – Joram van Klaveren
Van christendom naar islam in tijden van secularisatie en terreur

Joram van Klaveren, ook wel ‘de kroonprins van Wilders’ genoemd, stond bekend als een steevaste criticaster van de islam. Als voormalig PVV-er en Tweede Kamerlid heeft hij vele islam gerelateerde moties ingediend, waaronder over het sluiten van moskeeën, het verwijderen van de Koran uit het parlement en het bannen van de islam uit Nederland.

Om deze gedachten en opvattingen kracht bij te zetten, is hij – als christen – een kritisch boek over de islam gaan schrijven. Gedurende het schrijven, stuitte hij echter op steeds meer zaken die zijn visie op de islam deden wankelen. In dit boek beschrijft Joram deze persoonlijke en theologische reis en de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt.

Gedurende deze reis passeren vragen de revue als: bestaat God überhaupt? Is de God van de Koran dezelfde als die van de Bijbel? Leert de islam ongelovigen te haten en vrouwen te onderdrukken? Hoe is het negatieve beeld over de islam bij Joram ontstaan? Met welke emotionele en sociale worstelingen heeft hij te maken gehad? En waar heeft deze reis hem uiteindelijk gebracht?

Een must read, voor moslims en niet-moslims.

Afvallige

Lees online boek van de Afvallige gratuite

Boekdetails

Auteur(s):
Joram van Klaveren
Taal:

Nederlands

Afmetingen:
211 x 149 x 17 mm.
Aantal pagina’s:
204
Uitgeverij:
Stichting ’t Kennishuys
ISBN:
9789082701173
Uitvoering:
Paperback
Verschijningsdatum:
31/01/2019
Gewicht:
306 g.