Aanbestedingsrecht voor overheden

Downloaden boek van de Aanbestedingsrecht voor overheden gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2

Beschrijving:

Aanbestedingsrecht voor overheden is bedoeld voor de vele juristen, adviseurs van aanbesteders en ondernemers die in de praktijk met aanbestedingen werken. In deze geheel herziene vijfde druk wordt op praktische en overzichtelijke wijze het Nederlandse en Europese aanbestedingsrecht behandeld.

In deze vijfde druk wordt veel aandacht besteed aan de Aanbestedingswet, zoals gewijzigd op 1 juli 2016, en de rechtspraak vanaf 2000 tot en met begin 2017 en aan de in de rechtspraak behandelde praktijkvoorbeelden. Verder komen alle voor de praktijk relevante onderwerpen aan de orde, zoals de wijze van voorbereiding en uitvoering van een aanbestedingsprocedure, de werkingssfeer van het aanbestedingsrecht en de mogelijkheden om besluiten van aanbesteders voor de rechter aan te vechten.

Bij de behandeling van aanbestedingsprocedures wordt gewerkt met handige stappenplannen. Meer nog dan in vorige drukken wordt ten behoeve van bestuurders en beleidsmedewerkers aandacht besteed aan het aanbestedingsbeleid. Verder zijn er onderdelen van het boek gewijd aan het aanbestedingsrecht voor speciale-sectorbedrijven en aan het mededingingsrecht.

De auteur, mr. M.J.J.M. Essers, is advocaat bij Essers advocaten. Sinds vele jaren procedeert en adviseert hij op het gebied van het aanbestedingsrecht en het aanbestedingsbeleid.

Aanbestedingsrecht voor overheden

Lees online boek van de Aanbestedingsrecht voor overheden gratuite

Boekdetails

Auteur(s):
M.J.J.M. Essers
C.A.M. Lombert
Taal:

Nederlands

Afmetingen:
249 x 182 x 50 mm.
Aantal pagina’s:
864
Uitgeverij:
Sdu Uitgevers
ISBN:
9789035248038
Uitvoering:
Hardcover
Verschijningsdatum:
01/09/2016
Gewicht:
1488 g.