75 Werkvormen voor agile-lean teamcoaching

Downloaden boek van de 75 Werkvormen voor agile-lean teamcoaching gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2

Beschrijving:

De praktische handvatten bij het succesvolle De 10 principes voor agile-lean teamcoaching. Een onmisbaar boek in de bagage van agile, agile-lean en teamcoaches.

Dé basis voor wendbare organisaties zijn zelforganiserende teams: die nemen eigenaarschap voor hun resultaten én voor volwassen onderlinge interactie. Deze teams ontstaan niet zomaar; dat vraagt om professionele begeleiding. In hun boek De 10 principes van agile-lean teamcoaching laten Aty Boers en Marijke Lingsma zien hoe die begeleiding eruit kan zien. Belangrijk hierbij is het inzetten van een passende werkvorm, aansluitend bij wat een team te leren heeft om stappen te zetten in zijn groei.
75 Werkvormen voor agile-lean teamcoaching biedt deze werkvormen. Onderscheidend is het samenspel van benaderingen vanuit agile, scrum en lean met die van teamcoaching. De werkvormen zijn geordend volgens de Plan-Do-Check-Act-benadering. Bij iedere werkvorm is aangegeven voor welke situatie deze inzetbaar is en welke varianten mogelijk zijn. Ook worden tips gegeven voor het zodanig inzetten van werkvormen dat het eigenaarschap zo veel mogelijk bij het team ligt.

75 Werkvormen voor agile-lean teamcoaching

Lees online boek van de 75 Werkvormen voor agile-lean teamcoaching gratuite

Boekdetails

Auteur(s):
Aty Boers
Marijke Lingsma
Taal:

Nederlands

Afmetingen:
210 x 140 x 13 mm.
Aantal pagina’s:
192
Uitgeverij:
Boom uitgevers Amsterdam
ISBN:
9789024403950
Uitvoering:
Paperback
Verschijningsdatum:
15/10/2018
Gewicht:
267 g.