3D-tekenen met Sketchup

Downloaden boek van de 3D-tekenen met Sketchup gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2

Beschrijving:

SketchUp is een 3D-tekenprogramma dat populair is bij architecten, ontwerpers en stylisten die een alternatief zoeken voor kostbare CADtekensoftware, maar toch behoefte hebben aan een veelzijdig en professioneel 3D-tekenprogramma.
Dit boek is een praktische gids voor amateurs, professionals en studenten die willen leren hoe je 3D-ontwerpen met SketchUp maakt. Je maakt eerst kennis met de menu’s en de gereedschappen en gaat vervolgens stap-voor-stap aan de slag met het opzetten van een 3D-tekening. Het boek bevat veel aansprekende voorbeelden, bijvoorbeeld van interieurontwerpen. Het is geschikt voor gebruikers van SketchUp Make en SketchUp Pro, en is gebaseerd op versie SketchUp 2018 maar ook geschikt vanaf versie 8.
Deze derde editie behandelt naast de basis van SketchUp ook uitgebreid een aantal handige extensies. Verder komen nieuwe onderdelen zoals de slimme dwarsdoorsnedes en het vernieuwde LayOut aan bod.

Interieurontwerpster Marian van Olst verzorgt met haar bedrijf studio jet! (studiojet.nl) interieurprojecten voor diverse opdrachtgevers. Ze heeft al een aantal jaar ervaring het geven van SketchUp-cursussen; op Sketchupplaza.nl staan cursusdata, blogs en videotutorials over
SketchUp.

3D-tekenen met Sketchup

Lees online boek van de 3D-tekenen met Sketchup gratuite

Boekdetails

Auteur(s):
Marian van Olst
Taal:

Nederlands

Afmetingen:
230 x 170 x 14 mm.
Uitgeverij:
Pearson Benelux B.V.
ISBN:
9789043036542
Uitvoering:
Paperback
Verschijningsdatum:
16/11/2018
Gewicht:
414 g.