ARM Microcontrollers

Downloaden boek van de ARM Microcontrollers gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2

Beschrijving:

Dit is een ideaal boek voor hobbyisten, studenten en ingenieurs die op een eenvoudige manier C en het gebruik van een mbed ARM microcontroller willen leren, rechtstreeks op internet zonder ingewikkelde software installatie.

ARM mbed microcontroller NXP LPC1768

De projecten in dit boek zijn bedoeld voor beginners op het gebied van ARM microcontrollers of de programmeertaal C. Dat wil niet zeggen dat de projecten allemaal eenvoudig zijn, maar wel dat ze gemakkelijk te begrijpen zijn. We maken bijvoorbeeld gebruik van USB communicatie, een onderwerp dat door de mbed zo eenvoudig wordt gemaakt dat het geschikt is voor een beginners boek.

Cloud technologie

De mbed NXP LPC1768 maakt gebruik van cloud technologie, een revolutionair concept voor software ontwikkeling. Dit houdt in dat u geen software hoeft te installeren om de mbed te kunnen programmeren! Het enige dat u nodig heeft is een internet browser zoals Microsoft Internet Explorer, en een USB poort op uw PC. U kunt vanaf elke willekeurige PC waar dan ook ter wereld toegang krijgen tot uw project en er aan verder werken. Wanneer u klaar bent kunt u met een paar eenvoudige klikjes met uw muis het programma overzetten naar uw mbed hardware. Uiteraard kunt u de projecten ook downloaden en op uw eigen PC opslaan wanneer u dat liever heeft.

Onderwerpen die aan de orde komen

- Leer het programmeren van een ARM microcontroller via cloud technologie. Geen moeilijke software installatie op uw eigen PC.
- Leer de programmeertaal C door leuke en interessante projecten uit te voeren. Geen ervaring of kennis noodzakelijk.
- Voorbeelden van projecten in dit boek: knipperlicht, tijdschakelaar, donkerschakelaar, digitale thermometer, mensen detector, USB communicatie, pratende microcontroller, fout zoeken, geluidsschakelaar, en nog veel meer - totaal 35 projecten.
- Voorbeelden van C onderwerpen in dit boek: variabelen, opdrachten, functies, programmaverloop, pointers (inleidend).

Wat heeft u nodig?

- Een PC met USB poort, internet aansluiting en een browser zoals Microsoft Internet Explorer.
- De gratis downloads op www.elektor.nl met o.a. broncodes van de projecten
- Het hardware introductiepakket om snel van start te gaan, verkrijgbaar bij Elektor.

ARM Microcontrollers

Lees online boek van de ARM Microcontrollers gratuite

Boekdetails

Auteur(s):
Bert van Dam
Taal:

Nederlands

Afmetingen:
235 x 170 x 15 mm.
Aantal pagina’s:
266
Uitgeverij:
Elektor International Media BV
ISBN:
9789053812624
Uitvoering:
Paperback
Verschijningsdatum:
01/09/2010
Gewicht:
447 g.