Adobe photoshop CC

Downloaden boek van de Adobe photoshop CC gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2

Beschrijving:

De snelste en meest complete manier om te leren werken met Adobe Photoshop CC

Met Classroom in a Book, de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining, krijgt u de functies van Adobe-software snel onder de knie. Classroom in a Book biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiƫle serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf.

Adobe Photoshop CC Classroom in a Book behandelt in veertien lessen de belangrijkste mogelijkheden van Adobe Photoshop, ’s werelds beste software voor beeldbewerking. U leert bijvoorbeeld hoe u digitale foto’s retoucheert, lagen en maskers gebruikt, door de werkruimte navigeert en foto’s voorbereidt voor het scherm en drukwerk. U maakt kennis met de nieuwste functies in CC en leert nuttige technieken voor het stroomlijnen van uw werkzaamheden en het presenteren van foto’s. Dankzij talloze tips, bijdragen van experts en aansprekende voorbeelden wordt u een productieve en ervaren gebruiker van Photoshop. U kunt het boek van begin tot eind volgen of alleen die lessen lezen waarin u geĆÆnteresseerd bent. Voor gebruikers van de Engelse versie is achterin een handige woordenlijst opgenomen.

Download de lesbestanden met de code in het boek.

De software Adobe Photoshop CC is niet inbegrepen bij dit boek.

"De serie Classroom in a Book is verreweg het beste trainingsmateriaal dat er is. De boeken bevatten alles wat je nodig hebt om met de software te leren omgaan: heldere uitleg bij elke les, stap-voor-stap instructies en oefenbestanden."
Barbara Binder - Adobe Certified Expert

Adobe photoshop CC

Lees online boek van de Adobe photoshop CC gratuite

Boekdetails

Taal:

Nederlands

Afmetingen:
240 x 169 x 22 mm.
Uitgeverij:
Pearson Benelux B.V.
ISBN:
9789043030304
Uitvoering:
Paperback
Verschijningsdatum:
14/11/2013
Gewicht:
694 g.