500 indiase gerechten

Downloaden boek van de 500 indiase gerechten gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2

Beschrijving:

Een heerlijke verzameling authentieke, smakelijke Indiase gerechten

Met zijn geurige kruiden en versgemalen specerijen prikkelt de Indiase keuken gegarandeerd de smaakpapillen. Of u nu op zoekt bent naar een eenvoudig gerecht dat snel klaar is of een iets uitgebreidere maaltijd, de recepten uit 500 indiase gerechten beloven keer op keer heerlijke resultaten. Met deze recepten maakt u zelf authentieke, smakelijke Indiase gerechten en behoren afhaalmaaltijden of potten kant-en-klare currypasta tot het verleden.

- Inclusief een beschrijving van de meest gebruikte Indiase specerijen en de specifieke smaken die ze aan elk gerecht geven.
- Een combinatie van populaire klassiekers uit heel India en moderne versies die garant staan voor gemakkelijk te onthouden en te bereiden maaltijden.

Meena Agarwal schrijft en adviseert over eten en geeft kooklessen. Ze woont in Toronto en schreef eerder het kookboek Knack Indian Cooking. Haar blog over eten ‘Hooked on Heat’ (www.hookedonheat.com) heeft dagelijks 3000 bezoekers. Haar passie voor eten reflecteert de verschillende smaken die voortkomen uit haar Indiase en Maleisische achtergrond en haar jeugd die ze in het Midden-Oosten doorbracht. Ze creĆ«erde meer dan 100 inventieve originele recepten en paste talrijke klassieke gerechten aan om te voldoen aan de groeiende behoefte aan snelle en eenvoudige alledaagse maaltijden.

500 indiase gerechten

Lees online boek van de 500 indiase gerechten gratuite

Boekdetails

Auteur(s):
Meena Agarwal
Vertaler(s):
Astrid de Vreede
Taal:

Nederlands

Afmetingen:
159 x 158 x 29 mm.
Uitgeverij:
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN:
9789048306954
Uitvoering:
Hardcover
Verschijningsdatum:
07/02/2013
Gewicht:
566 g.