365 koolhydraatarme recepten

Downloaden boek van de 365 koolhydraatarme recepten gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2

Beschrijving:

Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als u denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat u grote hoeveelheden ongezond, vet voedsel kunt eten, dan vergist u zich!

Het gaat erom dat u de juiste soort koolhydraten eet, met goede bronnen van eiwitten en vet erbij. Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Hierdoor krijgt u last van pieken en dalen in uw energiepeil, trek in zoetigheid en een knagend hongergevoel. Als u zich richt op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen en deze in de juiste hoeveelheden eet, houdt u uw bloedsuikerspiegel stabiel, heeft u veel meer energie en krijgt u minder snel honger. Dit zijn allemaal essentiƫle factoren om met succes gewicht te verliezen en slank te blijven.

Dit boek biedt u 365 heerlijke, trendy recepten en een verantwoorde leidraad om elke dag van het jaar koolhydraatarm te eten.

365 koolhydraatarme recepten

Lees online boek van de 365 koolhydraatarme recepten gratuite

Boekdetails

Auteur(s):
Nicola Graimes
Vertaler(s):
Ellen Hosmar
Taal:

Nederlands

Afmetingen:
294 x 168 x 16 mm.
Aantal pagina’s:
216
Uitgeverij:
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN:
9789059203051
Uitvoering:
Paperback
Verschijningsdatum:
01/07/2005
Gewicht:
727 g.