30 ways to save your ass in English

Downloaden boek van de 30 ways to save your ass in English gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2

Beschrijving:

‘I’m an excellent guitarist; I’ve been playing with myself at home since I was 6.’

De gênantste taalblunders zitten in een klein hoekje. Overal ter wereld wordt Engels gesproken en wie denkt dat beter te kunnen dan de Nederlander? In de praktijk barst ons taalgebruik in het Engels echter van de (kleine) fouten die tot de meest ongemakkelijke situaties kunnen leiden.

Buffi Duberman, Nederlands bekendste taalcoach, geeft al jaren Engelse les aan befaamde artiesten, politici en zakenlui. Want hoewel je het misschien niet zou vermoeden: ook zij kunnen soms best een beetje hulp gebruiken.

In 30 Ways To Save Your Ass In English laat Buffi ons de meest lachwekkende Engelse taalblunders zien die Nederlanders kunnen maken. Maar dat is niet alles: ze vertelt ons ook waarom het zulke blunders zijn en - niet onbelangrijk - hoe je kunt voorkomen ze ooit (weer) te maken. Dus ga jij op reis en moet je Engels spreken, spreek je veel Engels voor je werk, of wil je gewoon heel hard lachen en vooral zorgen dat jou nooit hetzelfde overkomt? Let Buffi save your ass!


Buffi Duberman is al jaren Nederlands meest geliefde en bekende taalcoach. Ze geeft les aan veel bekende artiesten, politici en CEO’s van multinationals en werkt als docent op de Rockacademie. In 2009 schreef ze Rock Your English!, waarin ze Engelse lessen geeft aan de hand van songteksten.


‘Ze spreekt […] met een grapdichtheid waar een stand-up comedian een puntje aan kan zuigen. Een audi├źntie bij Buffi is als een warm bad, je wordt er knetterblij van.’
- De Volkskrant

‘Buffi is totally crazy, maar ik hou van haar!’
- Tim Knol (zanger)

‘Alle leren, ook het leren van de Engelse taal, doet pijn: niets voor niets. Maar wat is het fijn wanneer die pijn wordt verzacht door teacher Buffi met haar fijne methodes.’
- Jan Marijnissen (politicus)

30 ways to save your ass in English

Lees online boek van de 30 ways to save your ass in English gratuite

Boekdetails

Auteur(s):
Buffi Duberman
Taal:

Nederlands

Afmetingen:
200 x 123 x 17 mm.
Uitgeverij:
Tekst en Uitleg BV
ISBN:
9789491553059
Uitvoering:
Paperback
Verschijningsdatum:
22/10/2013
Gewicht:
249 g.